Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

Äntligen fredag

Av Anna - 23 januari 2009 08:30

Skönt då var det fredag och 2 dagar ledighet. Hoppas bara vädret blir lite bättre så man kan ta sig en prommenad i solen. Såg på min pulsklocka att jag än så länge har gjort av med 2273 kca denna vecka och det känns bra om det nu kan stämma. Jag vet inte riktigt hur mycket man kan lita på klockan men jag tror att man kan kan göra det. Fortsätter att köra tallriksmodellen för den passar mig bra och det känns bra att kunna äta det jag vill i minder  mängder. Jag pratade lite förut om isodieten men den är glutenfri såg jag och det passar inte mig alls. Sen har jag upptäckt att min mage mår mycket bättre av att äta ljustbröd till frukost på morgonen för jag har ju som sagt en ibs mage.


Ha en trevlig fredag allihop 
ANNONS
 
camilla

camilla

23 januari 2009 09:28

Ha en bra dag.
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Angel

Angel

23 januari 2009 12:54

Jättebra resultat

http://angelsblogg.wordpress.com

 
Madde

Madde

25 januari 2009 21:59

Hello!

Wow, det var en himla massa kalorier du gjort av med...bra jobbat! Ha en härlig vecka! Kramar Madde

http://chillipepper.bloggagratis.se

 
Angel

Angel

26 januari 2009 09:21

Du ska absolut köra på det sättet som fungerar för dig, annars fungerar det ju inte eller hur?

http://angelsblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 5 februari 2009 18:54

Nu har jag tröttnat på bloggagratis och har flyttat till annassmalaliv sidan är inte riktigt klar och jag är ej så haj på wordpress än men det kommer väl....

Av Anna - 4 februari 2009 08:06

Frukost: macka och kaffe Mellis: äpple Lunch: köttfärssås och spagetti Mellis: Middag: soppa och toast Kvällsmål:   Dagens steg 12991 Dagens motion rask prommis i 62 min och 75 min cirkelträning med styrka   ...

Av Anna - 3 februari 2009 19:32

Känner att jag är inne i en period då jag är sugen på allt skulle kunna äta massor av godsaker. Men jag försöker att låta bli det men det är svårt. Men ibland så slinker det ner en liten godis bit. Hoppas det värsta suget snart går över, för jag hata...

Av Anna - 3 februari 2009 14:33

Frukost: hembakt bröd och kaffe Lunch: Kycklingburgare och potatismom och sallad Mellis: apelsin Middag: köttförssås och spagetti Kvällsmål: grap och macka   Dagens steg 12107 Dagens motion morgon prommis med stavar 30 min rask 30 min på ct ...

Av Anna - 2 februari 2009 14:35

Frukost: fralla och kaffe Mellis: apelsin Lunch: tunnbrödrulle med korv Mellis: bulle Middag: kyckling sallad och bröd Kvällsmål: macka   Dagens motion 1 timmes rask prommis med stavar ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se