Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Skönt

Av Anna - 16 januari 2009 22:01

Vad skönt att det är fredag så man får vara ledig igen. Om man kan kalla det för att vara ledig börjar med att jag måste upp 7:30 på lördag för min dotter har bandy match. Sen ska vi i väg till min svägerska som har fyllt år och sen bär det av till dotters bandy träning. På söndag morgon har hon fotbolls träning kl 9:00 men det får gå, jag tycker det är viktigt att barnen håller på med något som dom tycker är kul. Jag har i alla fall fått min chokladbit som jag har varit så sugen på och lite vi så jag känner mig nöjd.

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll.


Anna

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 5 februari 2009 18:54

Nu har jag tröttnat på bloggagratis och har flyttat till annassmalaliv sidan är inte riktigt klar och jag är ej så haj på wordpress än men det kommer väl....

Av Anna - 4 februari 2009 08:06

Frukost: macka och kaffe Mellis: äpple Lunch: köttfärssås och spagetti Mellis: Middag: soppa och toast Kvällsmål:   Dagens steg 12991 Dagens motion rask prommis i 62 min och 75 min cirkelträning med styrka   ...

Av Anna - 3 februari 2009 19:32

Känner att jag är inne i en period då jag är sugen på allt skulle kunna äta massor av godsaker. Men jag försöker att låta bli det men det är svårt. Men ibland så slinker det ner en liten godis bit. Hoppas det värsta suget snart går över, för jag hata...

Av Anna - 3 februari 2009 14:33

Frukost: hembakt bröd och kaffe Lunch: Kycklingburgare och potatismom och sallad Mellis: apelsin Middag: köttförssås och spagetti Kvällsmål: grap och macka   Dagens steg 12107 Dagens motion morgon prommis med stavar 30 min rask 30 min på ct ...

Av Anna - 2 februari 2009 14:35

Frukost: fralla och kaffe Mellis: apelsin Lunch: tunnbrödrulle med korv Mellis: bulle Middag: kyckling sallad och bröd Kvällsmål: macka   Dagens motion 1 timmes rask prommis med stavar ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se