Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Checklista 090116

Av Anna - 16 januari 2009 08:41

Frukost: fralla och kaffe

Mellis: banan

Lunch: kyclingsallad

Mellis: apelsin

Middag: oxfile potatis och sås och vin

Kvällsmål: popcorne och en pralin


Dagens steg: 10350

Dagens motion: rask prommis i 30 min 
ANNONS
 
Madde

Madde

16 januari 2009 20:19

Hello!

Gissa om jag blev förvånad själv när jag ställde mig på vågen?! Antar att när jag väger mig på onsdag lär jag inte bli förvånad om jag gått upp lite för det är ju faktiskt väldigt mycket på en vecka...ska bli spännande att se hur detta går!

Lycka till med chokladsuget...fattar inte varför man inte är lika sugen på en gurkbit...hahaa... Ha en härlig helg! Kramar Madde

http://chillipepper.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 5 februari 2009 18:54

Nu har jag tröttnat på bloggagratis och har flyttat till annassmalaliv sidan är inte riktigt klar och jag är ej så haj på wordpress än men det kommer väl....

Av Anna - 4 februari 2009 08:06

Frukost: macka och kaffe Mellis: äpple Lunch: köttfärssås och spagetti Mellis: Middag: soppa och toast Kvällsmål:   Dagens steg 12991 Dagens motion rask prommis i 62 min och 75 min cirkelträning med styrka   ...

Av Anna - 3 februari 2009 19:32

Känner att jag är inne i en period då jag är sugen på allt skulle kunna äta massor av godsaker. Men jag försöker att låta bli det men det är svårt. Men ibland så slinker det ner en liten godis bit. Hoppas det värsta suget snart går över, för jag hata...

Av Anna - 3 februari 2009 14:33

Frukost: hembakt bröd och kaffe Lunch: Kycklingburgare och potatismom och sallad Mellis: apelsin Middag: köttförssås och spagetti Kvällsmål: grap och macka   Dagens steg 12107 Dagens motion morgon prommis med stavar 30 min rask 30 min på ct ...

Av Anna - 2 februari 2009 14:35

Frukost: fralla och kaffe Mellis: apelsin Lunch: tunnbrödrulle med korv Mellis: bulle Middag: kyckling sallad och bröd Kvällsmål: macka   Dagens motion 1 timmes rask prommis med stavar ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se