Direktlänk till inlägg 15 januari 2009

Så sugen

Av Anna - 15 januari 2009 19:52

Jag är SÅ sugen på en chokladbit var det i går också. Än så länge har jag inte tagit någon för jag vill försöka att klara av det i veckan men att jag ska kunna unna mig  till helgen. Så i morgon ska jag ta en om jag fortfarande är sugen annars får jag mitt lördags godis på lördagen. Det kommer ju att bli popcorne till let´s dance i morgon. Jag gjord Sara Lee pizza men det blev inte så gott som jag trodde att det skulle bli, det är mycket godare att göra själv. Så nästa gång det blir pizza ska jag göra själv och då ska jag prova att göra calzone har aldrig gjort det.  Hoppas jag klarar kvällen utan chokladbiten.

 
ANNONS
 
Angel

Angel

16 januari 2009 08:28

Unna dig en ikväll, det är ju fredag!

Ha en trevlig kväll vännen

Angel

http://angelsblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 5 februari 2009 18:54

Nu har jag tröttnat på bloggagratis och har flyttat till annassmalaliv sidan är inte riktigt klar och jag är ej så haj på wordpress än men det kommer väl....

Av Anna - 4 februari 2009 08:06

Frukost: macka och kaffe Mellis: äpple Lunch: köttfärssås och spagetti Mellis: Middag: soppa och toast Kvällsmål:   Dagens steg 12991 Dagens motion rask prommis i 62 min och 75 min cirkelträning med styrka   ...

Av Anna - 3 februari 2009 19:32

Känner att jag är inne i en period då jag är sugen på allt skulle kunna äta massor av godsaker. Men jag försöker att låta bli det men det är svårt. Men ibland så slinker det ner en liten godis bit. Hoppas det värsta suget snart går över, för jag hata...

Av Anna - 3 februari 2009 14:33

Frukost: hembakt bröd och kaffe Lunch: Kycklingburgare och potatismom och sallad Mellis: apelsin Middag: köttförssås och spagetti Kvällsmål: grap och macka   Dagens steg 12107 Dagens motion morgon prommis med stavar 30 min rask 30 min på ct ...

Av Anna - 2 februari 2009 14:35

Frukost: fralla och kaffe Mellis: apelsin Lunch: tunnbrödrulle med korv Mellis: bulle Middag: kyckling sallad och bröd Kvällsmål: macka   Dagens motion 1 timmes rask prommis med stavar ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se