Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Trött

Av Anna - 14 september 2008 15:36

Det gick inge bra i går och det är på väg åt samma håll i dag med. Har tröttnat på allt känns ändå som om jag aldrig kommer att gå ner mina futtiga kg som jag vill ner. Har bakat nytt gott bröd som finns på ICAs havregrynspaket.

 
ANNONS
 
Angel

Angel

14 september 2008 17:19

Jag vet vad du pratar om...känner likadant. Men både du o jag får försöka göra vårt bästa, ta en dag i taget bara.

Angel

http://angelwings.bloggagratis.se

 
Ingen bild

cee

14 september 2008 23:01

tack för titten på min blogg alltid trevligt med nytt besök =)Nej nu skal du inte tröttna. Det har varit helg och jag vet hur det kan bli. Men nu är det en ny vecka. Och då skal vi ta oss i kragen eller hur. Kram och pepp till dig, Kram Cee

 
Annalee

Annalee

15 september 2008 10:57

Hej! Du har en utmaning hos mig! :)
Kram, A

http://aleelin.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 5 februari 2009 18:54

Nu har jag tröttnat på bloggagratis och har flyttat till annassmalaliv sidan är inte riktigt klar och jag är ej så haj på wordpress än men det kommer väl....

Av Anna - 4 februari 2009 08:06

Frukost: macka och kaffe Mellis: äpple Lunch: köttfärssås och spagetti Mellis: Middag: soppa och toast Kvällsmål:   Dagens steg 12991 Dagens motion rask prommis i 62 min och 75 min cirkelträning med styrka   ...

Av Anna - 3 februari 2009 19:32

Känner att jag är inne i en period då jag är sugen på allt skulle kunna äta massor av godsaker. Men jag försöker att låta bli det men det är svårt. Men ibland så slinker det ner en liten godis bit. Hoppas det värsta suget snart går över, för jag hata...

Av Anna - 3 februari 2009 14:33

Frukost: hembakt bröd och kaffe Lunch: Kycklingburgare och potatismom och sallad Mellis: apelsin Middag: köttförssås och spagetti Kvällsmål: grap och macka   Dagens steg 12107 Dagens motion morgon prommis med stavar 30 min rask 30 min på ct ...

Av Anna - 2 februari 2009 14:35

Frukost: fralla och kaffe Mellis: apelsin Lunch: tunnbrödrulle med korv Mellis: bulle Middag: kyckling sallad och bröd Kvällsmål: macka   Dagens motion 1 timmes rask prommis med stavar ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se