Direktlänk till inlägg 13 september 2008

Aloe Vera

Av Anna - 13 september 2008 14:52

Har nu varit på aloe vera öppet hus tog mig en massage där och gud så skönt det va, betalde 100 kr för 20min.I dag har jag även varit på godis hörnet och köpt skumgodis kunde inte låta bli fast jag borde låta bli. Men just nu känns det ändå som om allt går åt pipsvängen o andra sidan har jag massa ap som jag kan använda. Jag får ta nya tag på måndag igen. Ni alla andra är så duktiga och går ner så det borde väl jag också kunna.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Din vän N

13 september 2008 15:48

Känner precis som du...det gick inte bra för mig heller...har ätit en jättegod äppelmuffins med havreströssel på.

 
camilla

camilla

13 september 2008 16:11

Klart du kan:)Kom igen nu;)
Ja jag kanske skulle göra ett nytt försök...hmm Det tåls att tänka på;)
Funderar på om man skulle kunna ladda ner lite matierial?
Jaja
Pepp till dig

http://www.hallonpajen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 5 februari 2009 18:54

Nu har jag tröttnat på bloggagratis och har flyttat till annassmalaliv sidan är inte riktigt klar och jag är ej så haj på wordpress än men det kommer väl....

Av Anna - 4 februari 2009 08:06

Frukost: macka och kaffe Mellis: äpple Lunch: köttfärssås och spagetti Mellis: Middag: soppa och toast Kvällsmål:   Dagens steg 12991 Dagens motion rask prommis i 62 min och 75 min cirkelträning med styrka   ...

Av Anna - 3 februari 2009 19:32

Känner att jag är inne i en period då jag är sugen på allt skulle kunna äta massor av godsaker. Men jag försöker att låta bli det men det är svårt. Men ibland så slinker det ner en liten godis bit. Hoppas det värsta suget snart går över, för jag hata...

Av Anna - 3 februari 2009 14:33

Frukost: hembakt bröd och kaffe Lunch: Kycklingburgare och potatismom och sallad Mellis: apelsin Middag: köttförssås och spagetti Kvällsmål: grap och macka   Dagens steg 12107 Dagens motion morgon prommis med stavar 30 min rask 30 min på ct ...

Av Anna - 2 februari 2009 14:35

Frukost: fralla och kaffe Mellis: apelsin Lunch: tunnbrödrulle med korv Mellis: bulle Middag: kyckling sallad och bröd Kvällsmål: macka   Dagens motion 1 timmes rask prommis med stavar ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se